×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

Rykte: VortiX lämnar Mousesports

1
Mousesports kommer inom kort förlora sin fjärde stjärnspelare på kort tid.
Den spanska stjärnspelaren Juan "VortiX" Moreno Durán kommer enligt källor till Fragbite vara utan lag inom kort då han lämnar Mousesports vid månadsskiftet. Det är ännu oklart vart 20-åringen kommer fortsätta sin karriär.

Orsaken till varför spanjoren lämnar är än så länge inte officiell, men de båda parterna, laget och VortiX, skall ha försökt förhandla fram ett nytt kontrakt men kunde inte komma överens. Det nuvarande kontraktet går enligt rapporterna till Fragbite ut om nio dagar.

Det är nästan exakt ett år sedan Durán-duon, VortiX och hans äldre bror Pedro "LucifroN" Moreno Durán, lämnade det spanska E-Sport-laget Karont3 e-Sports just för Mousesports, kort därefter gick bröderna skilda vägar då LucifroN valde att pausa sin StarCraft-karriär.

Detta blir den fjärde spelaren som Mousesports tappar inom loppet av ett halvår. Svensken Dan "hOpe" Gustafsson lämnade den tyska organisationen ihop med polacken Grzegorz "MaNa" Komincz i slutet av december förra året följt av Baek "Dear" Dong Jun som återvände till Sydkorea och GSL för en månad sedan.

Kvar i laget finns tyskarna Dennis "HasuObs" Schneider, Gabriel "HeRoMaRinE" Segat samt Matic "Starbuck" Dejak från Slovenien. Och så VortiX, i nio dagar till.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..