×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

MC krossar motståndet — vidare till final

1
Idag fortsätter WCS-slutspelet och än så länge har MC gått vidare.
Under lördagskvällen kommer båda semifinalerna spelas och först ut var Jang "MC" Min Chul som ställdes mot Jung "jjakji" Ji Hoon.

Med sin vanliga aggressiva stil lyckades MC knipa åt sig första kartan, Habitation Station och tredje Frost. När det var dags för fjärde kartan var det återigen Protoss-spelaren som styrde matchen.

Det skiljde inte mycket i taktikerna under matchen, jjakji öppnade upp med snabb Command Centre som synades och MC gick hårt fram i sin teknologi. Fjärde kartan Daedalus Point utspelade sig samma sätt och det var MC som attackerade hårt för att knipa till sig finalplatsen.
KoreaProtoss MC Vs. KoreaTerran jjakji

Habitation Station: 1-0
Yeonsu: 1-1
Frost: 2-1
Daedalus Point: 3-1
Härnäst kommer Terran-spelaren från Team Acer Mun "MMA" Seong Won möta Protossen Kang "San" Cho Won från yoe Flash Wolves. Matchen har redan börjat och är en bit in i första kartan. Streamen hittar ni här på Fragbite.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..