×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

MLG

Stjärnspäckat stream-team till nästa Major

1
Kommentatorer, experter och alla övriga människor som kommer att synas i streamen för den kommande majorturneringen MLG Columbus har offentliggjorts.
I övergången mellan mars och april spelas CS:GO-historiens åttonde majorturnering, och den första som arrangeras utanför Europa. Platsen är Columbus, USA och det är även första gången Major League Gaming, MLG, arrangerar en Valve-stämplad majorturnering. Nu har arrangörerna offentliggjort vilka som kommer att stå för underhållningen i streamen.

Det är inga okända personligheter som kommer att synas i samband med MLG Columbus. Paul "ReDeYe" Chaloner kommer att vara värd på scenen, medan Scott "SirScoots" Smith kommer att moderera analyskatedern. Experterna på plats är bland andra den välkända duon Duncan "Thorin" Shields och Richard Lewis, samt de före detta spelarna Jason "moses" O'Toole och Robin "Fifflaren" Johansson.

För själva kommenteringen kommer tre stycken kända duos att kommentera. Självklart kommer RoomOnFire-gänget, Anders Blume och Auguste "Semmler" Massonnat, att vara på plats. Även radarparet Matthew "Sadokist" Trivett och Henry "HenryG" Greer, liksom Faceit-bekanta Daniel "ddk" Kapadia och James "JZFB" Bardolph, kommer att kommentera matcherna.

MLG Columbus stream-team

Storbritannien Paul "ReDeYe" Chaloner — Scenvärd
USA Chris Puckett — Intervjuare
USA Scott "SirScoots" Smith — Värd för experter
Storbritannien Duncan "Thorin" Shields — Expert
Storbritannien Richard Lewis — Expert
USA Jason "moses" O'Toole — Expert
Sverige Robin "Fifflaren" Johansson — Expert
Danmark Anders Blume — Kommentator
USA Auguste "Semmler" Massonnat — Kommentator
Kanada Matthew "Sadokist" Trivett — Kommentator
Storbritannien Henry "HenryG" Greer — Kommentator
Storbritannien Daniel "ddk" Kapadia — Kommentator
Storbritannien James "JZFB" Bardolph — Kommentator
MLG Columbus kommer att ha 250 000 dollar, ungefär 2,1 miljoner kronor, i prispotten. Turneringen arrangeras den 29 mars till den 3 april, detta med gruppspelet i MLG Arena och slutspelet i Nationwide Arena, både i Columbus i Ohio, USA.

37 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 37 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..