×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter CSGO.one-skandalen — BARBARRs Orgless kritar på för PixelFire

2
André "BARBARR" Möller och hans lagkamrater i Orgless, före detta CSGO.one, behövde inte vara utan hem länge efter att de lämnat sin gamla organisation under uppmärksammade former.
PixelFire, där har ni namnet på den organisation som valt att plocka upp det före detta CSGO.one-laget med svensken André "BARBARR" Möller i spetsen. Så sent som i torsdags kunde vi berätta om hur Möller och övriga spelare i CSGO.one valt att lämna organisationen efter att de blivit ombedda att spela läggmatcher.

I ett pressmeddelande berättar den nya organisationen om hur de ser fram emot att bygga upp något nytt tillsammans med sin nya CS:GO-femma. Hur det kommer att gå med den saken återstår att se men klart är i alla fall att nedanstående kvintett av nationaliteter ska göra jobbet.

Team Orgless

Sverige André "BARBARR" Möller
Danmark Lasse "maeVe" Elgaard
Danmark Benjamin "tabu" Vangstrup
Bulgarien Viktor "flash" Tamás Bea
Bulgarien Bence "DeadFox" Böröcz

SlovakienÁrvai "boco" Attila (Coach)
Tyskland Leon-Luca "VirtualHeart" Beiderwieden (Team Manager)
PixelFire deltar i nästa helgs europeiska Minor-turnering i Bukarest, Rumänien, och kommer sedan att resa till Finland för att ställa upp i CS:GO-turneringen vid Assembly Winter med start den femte februari.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..