×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

CSGO.one bad laget om läggmatcher — femman lämnar

6
Svenske André "BARBARR" Möller och hans lagkamrater har inte längre en organisation, detta efter att CSGO.one enligt Möller bett dem lägga sig i onlinematcher.
Ända sedan Valve möjliggjorde vapenskins till Counter-Strike: Global Offensive har olika former av betting slagit igenom som en bulldozer. Det är dock inte bara positiva rubriker som kommit kring ämnet, då allt mellan läggmatcher och mordhot uppmärksammats i samband med betting.

Nu har svenske André "BARBARR" Möller berättat för HLTV.org att CSGO.one, organisationen Möller och hans lagkamrater representerat under en senare tid, bett laget lägga sig i matcher under onlineturneringen Operation: Kinguin #2. Detta har gjort att femman lämnat organisationen och söker ett nytt hem.

"We are from today called Team Orgless after being proposed by CSGO.one to throw our upcoming games in Operation Kinguin", berättar svensken för HLTV.org.

Att laget nekat förfrågan kommer inte som någon chock, då spelare som tidigare fällts för läggmatcher blivit avstängda från Valve-associerade turneringar för all framtid. Det vore därmed en dum risk för femman att ta, då de visat framgångsrika resultat på senare tid, bland annat genom att säkra en plats till PGL:s Minor-turnering.

Team Orgless

Sverige André "BARBARR" Möller
Danmark Lasse "maeVe" Elgaard
Danmark Benjamin "tabu" Vangstrup
Bulgarien Viktor "flash" Tamás Bea
Bulgarien Bence "DeadFox" Böröcz
Som nämnt söker ovanstående femma en ny organisation som kan hjälpa dem att ta sig till framtida turneringar, närmare bestämt den europeiska Minor-turneringen samt Assembly Winter i Helsingfors. Känner man att man vill kontakta laget gör man det bäst på mailadressen A@estro.se.

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..