×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

200 000 till League of Legends på DreamHack

2
DreamHack har offentliggjort en League of Legends-turnering för Winter 2014, där 200 000 kronor finns att hämta i prispotten.
Det är bara en vecka kvar till startskottet för årets upplaga av världens största LAN, DreamHack Winter 2014. Evenemanget har en hel del esport på plats, och har nu även presenterat en League of Legends-turnering med 200 000 kronor i prispotten varav hälften går till mästarna.

Prispotten har en ökning på 5 000 kronor både från fjolårets DreamHack Winter samt sommarens upplaga. Nytt är även att prispotten fördelas helt på topp fyra, till skillnad från tidigare då det varit topp åtta som fått ta del av kakan.

Prisfördelning

1.100 000 SEK
2.50 000 SEK
3-4.25 000 SEK
3-4.25 000 SEK
Tot:200 000 SEK

Turneringen kommer att spelas med två stycken BYOC*-kval på plats, där topp två från varje kval avancerar till huvudturneringen nämnd ovan. Med andra ord kommer endast fyra lag att spela "huvudturneringen", som dessutom liras på DreamArena Extreme i Elmia. Det första kvalet spelas under torsdagen den 27 november, medan det andra spelas dagen efter. Finalturneringen är schemalagd för den 29 november.

Regerande mästare på DreamHack är det numera nedlagda NiP Gaming, som besegrade Reason Gaming i final i somras. Regerande mästare för Winter-upplagan är dock SK Gaming, vars kärntrio var med och besegrade KMT (numer ROCCAT) med 3-2 i finalen. Om vi får se några liknande stjärnlag spela nästa vecka återstår att se. Mer detaljerad information om League of Legends BYOC Championship finns att ta del av hos DreamHack.

* Bring Your Own Computer

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..