×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

TSM vinner LCS NA över C9

1
Team SoloMid är mästare av nordamerikas LCS Summer Split efter en 3-2-final mot Cloud 9. Finalisterna är nu klara för Worlds tillsammans med LMQ, som knep tredjeplatsen.
LCS Nordamerikas Summer Split är över, och det är Team SoloMid som står som segrare av 50 000 dollar och en bättre seed till Season 4 World Championships. Vinsten blev mot Cloud 9, som får nöja sig med hälften så mycket pengar, men ändå en plats till årets stora miljonavslut i Asien.

Finalen blev en jämn sådan då det krävdes samtliga fem kartor för Søren "Bjergsen" Bjerg och hans TSM att stå som mästare. Det var inte heller något lag som drog iväg i mötet. Faktum är att Team SoloMid aldrig tog ledningen i finalen, utan kvitterade Cloud 9:s matchövertag både i andra och fjärde drabbningen. Efter 2-2-kvitteringen talade mönstret för att Cloud 9 skulle vinna det avgörande mötet, men Team SoloMid lyckades bryta mönstret och kammade hem finalen med 3-2 i matcher.
Världen Team SoloMid vs. USA Cloud 9 — 3-2 (0-1, 1-1, 1-2, 2-2, 3-2)
TSM: Dyrus, Amazing, Bjergsen, WildTurtle, Lustboy
C9: Balls, Meteos, Hai, Sneaky, LemonNation
Sedan tidigare har det stått klart vilka tre lag från nordamerikanska LCS som kommer att spela Season 4 World Championships, men inte förrän nu har det spikats vilken seed dessa erhåller. TSM får en plats i Seedpool 1, som är den högsta, medan Cloud 9 läggs i Seedpool 2 och LMQ i Seedpool 3.

17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..