×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Curse kör över CLG — vidare med TSM

1
Nu har de nordamerikanska LCS-kvartsfinalerna spelats klart och det blev Curse, som körde över CLG, som tog sig vidare tillsammans med Team SoloMid.
Under helgen spelades de amerikanska LCS-kvartsfinalerna och det blev Team SoloMid samt Curse som tog sig vidare till semifinalerna. Detta efter två övertygande insatser och de två lagen är nu bara en match från att nå Worlds. Cloud 9 och LMQ är sedan tidigare klara för semifinalerna och totalt kommer de fyra lagen att göra upp om tre platser till Worlds.



ZionSpartan backdoorade hem den första matchen.


Team SoloMid testades av Dignitas

Den första kvartsfinalen var mellan publikfavoriten Team SoloMid och Team Dignitas. En match som började bra för Dignitas då de lyckades vinna den första matchen efter en snygg backdoor av ZionSpartan på Nasus. Den andra kartan slutade, likt den första, med en backdoor och den här gången var det TSM-spelaren Amazings tur vinna matchen. De två kommande kartorna slutade med att TSM lyckades vinna och således ta hem bäst-av-fem-serien.

Curse körde över CLG

Den andra kvartsfinalen var mellan Team Curse och Counter Logict Gaming där de förstnämnda Team Curse, körde över CLG och lyckades skriva slutresultatet till 3-0. Detta efter imponerande spel från AD-carryn David "Cop" Roberson som imponerade stort under bäst-av-fem-serien. Den första matchen lyckades Curse vinna efter 51 minuter och de kommande två kartorna körde laget över ett till synes formsvagt CLG.

League Championship Series - Nordamerika

    Världen Team SoloMid vs. USA Team Dignitas — 3-1
    TSM: Dyrus, Amazing, Bjergsen, WildTurtle, Lustboy
    Dignitas: ZionSpartan, Crumbzzz, Shiphtur, Imqtpie, KiWiKiD



    USA Team Curse vs. USA Counter Logic Gaming — 3-0
    Curse: Quaz, IWillDominate, VoyBoy, Cop, Xpecial
    CLG: Seraph, dexter, LiNk, Doublelift, Aphromoo

Redan i helgen spelas semifinalerna där Curse ställs mot Cloud 9 och TSM kommer att möta LMQ. Totalt gör de fyra lagen upp om tre platser till Worlds.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..