×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

H2K bötfällda för trollande under match

1
En support med armor penetration och lifesteal? Ingen bra idé enligt Riot som nu bötfäller H2K för sitt trollande under en tidigare match.
Tiamat, Last Whisper och Essence Reaver på en Morgana? Som dessutom går support? Det är väl inget fel med det? Det är frågor som antagligen kunde ha kommit från H2k-spelaren AoD som i en match mot GG Call Nash den 10 juli valde att bygga just ovan nämnda. Varför han gjort det valet är inte riktigt klart men detta var något som skapade reaktion hos Riot och som nu har fått sin konsekvens. League of Legends-skaparna anser nämligen att laget trollat medvetet under matchen vilket har lett till en utdelad böter på 300 dollar (cirka 2000 kronor).



Morganas slutbuild när matchen var över


Dessutom reagerade man på att laget förbrukade sina flashes och andra summoner spells med mening för att de antagligen känt att de ändå haft ett såpass övertag att de inte skulle behöva dem. Något som Riot anser vara osportsligt. Nedan finner ni hela matchen (titta på match nummer 2 där H2K spelar bland annat Morgana och Orianna), och vill ni läsa Riots uttalande kan ni göra detta här.



Vad tycker ni? Överreagerar Riot?

Har Riot överreagerat?

905 personer har röstat

68 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 68 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..