×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NiP söker spelare genom annorlunda jobbannons

1
Anser du dig vara proffs på League of Legends och är sugen på ett nytt jobb? Bra! NiP har nämligen lagt ut en annons på arbetsförmedlingen där man nu söker efter en ny spelare.
Vanligtvis brukar de flesta e-sportorganisationer hitta nya stjärnor genom att till exempel testa dem efter rekommendationer och observationer - men inte den här gången. Den svenska organisationen NiP väljer istället för omväxlingens skull lägga upp en annons på arbetsförmedlingens jobbtjänst, platsbanken. Organisationens VD, Per Lilliefelth, berättar för Fragbite att de gillar att göra saker som väcker uppseende och hoppas på att det kanske kan bli något utav det. Är man nyfiken och vill vara med laget för att träna, spela, åka på resor och söka tjänsten måste man dock ligga någonstans i toppskiktet i challenger.



Killarna i NiP är just nu aktuella i slutspelet av den europeiska upplagan av Challenger Series där de på fredag ställs mot Gamers2 i semifinalen. Är man sugen på att bli lagkamrat med killarna här under och passar in på beskrivningen så kan ni klicka på bilden eller gå in här.

    NiP

    Frankrike Lucas "Cabochard" Simon-Meltar (Top)

    Norge Tri Tin "k0u" Lam (Jungle)

    Ryssland Alexey "Alex Ich" Ichetovkin (Mid)

    Tjeckien Aleš "Freeze" Kněžínek (AD)

    Estland Erih "Voidle" Sommermann (Support)

25 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 25 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..