×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lemondogs tillbaka med nytt svenskt lag

1
Efter ett längre uppehåll är svenska Lemondogs tillbaka — med siktet inställt på SM-Guld.
Svenska Lemondogs är tillbaka på LoL-scenen med en helt färsk laguppställning. Efter att det tidigare laget, där bland annat NiP-spelarna Mithy, Nukeduck och ZoroZero spelat, splittrades har man nu spenderat tid på att forma en ny lineup - vilket nu blivit ett helsvenskt lag.

— Efter LCS stod Lemondogs helt stilla på alla fronter. Vi bestämde oss för att rekrytera ett lag, oavsett vilket spel det skulle gälla, och när vi minst anade det så fick vi kontakt med Rawbin (lagets ledare) och diskuterade fram en lösning som slutade med att vi nu har dem ombord, vilket jag är mycket glad över. Dessa unga talanger tror jag kan ta Sverige med storm och de har redan visat bra resultat på internet, säger organisationens VD Daniel "pani" Aicardi, till Fragbite.

I skrivande stund befinner sig laget i Uppsala för att spela slutspelet i Birdie 2014:s LoL-turnering, som har 50 000 kronor i prispotten. Även SM-finalerna på DreamHack Summer står på agendan där laget kvalat sig in.

— Det jag ser mest fram emot är att se laget växa tillsammans, förhoppningsvis med bättre förutsätningar än vad de tidigare haft. Detta blir vårt enda lag i Lemondogs just nu, än sålänge, och jag hoppas verkligen på att det blir ett SM-Guld, säger han.


Lemondogs
Sverige Gustav "Xyraz" Blomkvist (Top)

Sverige Robin "Rawbin" Eggenberger (Jungle)

Sverige Erik "Ziviz" Lövgren (Mid)

Sverige Filip "Schenning" Schenning (ADC)

Sverige Erik "ImSpecial" Olivecrona (Support)


24 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 24 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..