×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Nu är det klart — Fnatic vinner europeiska LCS

1
Favoritlaget Fnatic tog hem vårens upplaga av LCS och kan nu klassa sig som Europas bästa League of Legends-lag.
Efter ett riktigt spännande slutspel står det nu klart, favorit-tippade Fnatic med bland annat svenska Rekkles i spetsen vann LCS-titeln över SK Gaming med tre kartor mot en. Detta betyder att laget fortfarande står som mästare för tredje gången. Vinsten resulterar även i att Gambits Diamond samt Alliances Froggen får åka till All-Star och respresentera europeiska LCS.

Matchen började bra för Fnatics del där de fick ledningen med två kartor mot noll, vilket SK genast svarade på genom att vinna den tredje. Det som skulle kunna bli en comeback för deras del slutade dock med en överlägsen vinst för Fnatic med xPekes val av Nidalee och Rekkles dominans som Caitlyn nere på botlane.

Slutresultat
Europa Fnatic vs. Europa SK Gaming — 3-1
FNC: sOAZ, Cyanide, xPeke, Rekkles, YellOwStaR
SK: fredy122, Svenskeren, Jesiz, CandyPanda, nRated
Imorgon börjar kvartsfinalerna för den nordamerikanska upplagan av ligan, där Dignitas är först ut att möta Curse. Mer information om detta slutspel dyker upp här på Fragbite under morgondagen.

Var Fnatic värda vinsten?

117 personer har röstat

19 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 19 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..