×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Inför semifinalerna: "SK leker enkelt hem semifinalen"

1
Ikväll fortsätter League Championship Series-slutspelet då semifinalerna ska avverkas. Först ut är Fnatic vs. Alliance som spelas klockan 17:00.
Klockan 17:00 ikväll fortsätter LCS-slutspelet då semifinalerna ska betas av. Först ut är Alliance, som under gårdagen besegrade Copenhagen Wolves, som ställs mot Fnatic i ett bäst-av-tre-möte där vinnaren tar sig till final. Kort den första matchen, ca 19:00, spelas den andra semifinalen där ROCCAT tar sig an LCS-ettan SK Gaming. Nedan finner du dagens matcher samt en kort analys av Fragbites LoL-skribenter Linda och Joakim.

League Championship Series - Europa - Slutspel
Europa Fnatic vs. Europa AllianceBetta på matchen!

FNC: sOAZ, Cyanide, xPeke, Rekkles, YellOwStaR
Alliance: Wickd, Shook, Froggen, Tabzz, Nyph

Tid: ~17:00 CEST

Stream: Riot Games

Matchen spelas bäst av tre.

Analys:

Linda: Här kommer vi till vad jag tycker är säsongens mest spännande match, speciellt när det gäller en åtråvärd plats till säsongens stora final. Denna gång är det otroligt svårt att analysera saken då det är två väldigt jämna lag med duktiga carrys i båda lagen. Alliances midlaner Froggen har varit stabil med bäst KDA hela tre veckor av elva under säsongen och jag ser honom gärna som kvällens stjärna. Dock tror jag att vår svenska Rekkles och hans gäng vinner – vilket jag nog måste säga – trots att jag ärligt talat inte vet. 1-1-match som slutar med att Fnatic tar hem den sista.


Joakim: I mina ögon är det här finalen som spelas och det är de två starkaste lagen i Europa som gör upp om finalplatsen. Alliance är ett ojämnt lag men när de spelar som bäst så kan de slå vilket lag som helst. Under gårdagens match mot Copenhagen Wolves så visade laget båda sidorna men jag tror att när det väl gäller så kommer Alliance att visa sin sanna styrka. 2-1 till Alliance är givet för mig!



Polen ROCCAT vs. Europa SK GamingBetta på matchen!

ROCCAT: Xaxus, Jankos, Overpow, Celaver, Vander
SK: fredy122, Svenskeren, Jesiz, CandyPanda, nRated

Tid: ~19:00 CEST

Stream: Riot Games

Matchen spelas bäst av tre.

Analys:

Linda: Även om ROCCAT har förlorat tre matcher av fyra mot SK som för det mesta känts som ett självklart lag under säsongen tror jag att polackerna kan vara riktigt vassa ikväll. Killarna har legat på topp tre i nio veckor av alla elva då de gick ner en bit. Även detta en svår match. Jag drar till med en vild chansning och säger att ROCCAT. Bara för att. En 2-1–match.

Joakim: 2-0 till SK känns för mig givet då ROCCAT under gårdagen inte vann över Gambit utan det var ryssarna som förlorade matchen genom att göra misstag på misstag. Att vinna League Championship Series är ett starkt formbesked och SK leker enkelt hem semifinalen.




Joakim och Linda har slagit vad om en lunch så kommentera gärna vem du tro vinner! vadslagningen! Glöm inte heller att gå in och betta på matcherna!

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..