×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

LoL-Koll: Inför europeiska LCS-slutspelet

1
Ikväll börjar europeiska LCS-slutspelet och Fragbites JoeAWESOME och Ding1 har slagit ihop sina kloka huvuden för att gå igenom vad vi tror kommer hända i slutspurten av LCS.
Efter elva omgångar har vi äntligen nått det europeiska LCS-slutspelet och nu kommer sex lag att göra upp om 650 000 SEK och en åtråvärd plats till Riots All-Star-turnering. Först ut är kvartsfinalerna där Alliance tar sig an Copenhagen Wolves klockan 17:00. Efter det första bäst-av-tre-mötet, ca 19:00, så är det dags för Gambit som möter polska ROCCAT.

På onsdag fortsätter spelandet då semifinalerna ska betas av där SK Gaming gaming möter vinnaren av den första matchen. Fnatic, som slutade tvåa, kommer att således få möta vinnaren av den andra matchen. Det hela avslutas på torsdag då finalen spelas och vinnarlaget tar hem hela 325 000 SEK och garanterar en plats till All-Star-turneringen som spelas senare i maj.

League Championship Series - Europa - Slutspel
Europa Alliance vs. Europa Copenhagen Wolves — Betta på matchen!

ALL: Wickd, Shook, Froggen, Tabzz, Nyph
CW: YoungBuck, Amazing, cowTard, FORG1VEN, Unlimited

Tid: ~17:00 CEST

Stream: Riot Games

Matchen spelas bäst av tre.

Analys:

Linda: Efter att ha gått ner på djupet tror jag definitivt att Alliance vinner ikväll. Med sina tre vunna matcher av fyra mot Copenhagen Wolves och en högre KDA-ratio känns det rätt säkert. Att de dessutom visat på stark pondus ända sedan säsongens start och klättrat upp till en tredjeplats från botten gör dem till ett säkert kort på Summoners Rift. 2-0 till Alliance.

Joakim: Själv tror jag att Alliance kommer att dominera mötet och fullständigt köra över Copenhagen Wolves. Froggens mannar har en otroligt bra form just nu och det går inte att säga samma sak för Copenhagen Wolves som på senare tid har dippat. För mig är det självklart att Alliance går segrande och det blir med lätta 2-0.


Ryssland Gambit vs. Polen ROCCATBetta på matchen!

GMB: Darien, Diamondprox, Alex Ich, Genja, Edward
ROCCAT: Xaxus, Jankos, Overpow, Celaver, VandeR

Tid: ~19:00 CEST

Stream: Riot Games

Matchen spelas bäst av tre.

Analys:

Linda: Här snackar vi verkligen om en spännande match. Dock känns ROCCAT snäppet vassare, även om jag egentligen vill säga att Gambit vinner. KDA:n är återigen högre hos ROCCAT och de har även vunnit tre av sina fyra matcher mot dem sedan tidigare. Det känns som om matchen ligger i ROCCATs händer, men det kan gå i princip hur som helst. Polackerna bör dock se upp för Gambits vassa AD-Carry Evgeny ”Genja” Andryushin som just nu står för säsongens näst bästa ratio. Jag tror på en 2-1 – match men jag vågar egentligen inte gissa på vem som vinner. Måste jag välja hoppas jag på Gambit men tror att ROCCAT blir laget som går vidare.

Joakim: Tror helt och hållet på Gambit då de har haft två veckor på sig att förbereda! Nästan alltid när Gambit har kunnat förbereda sig så har de varit starkare än någonsin. Det går inte heller att förbereda sig mot Diamondprox och Darien som alltid plockar fram nya hjältar när man minst anar det. 2 enkla 0 till Gambit!


Alliance och Copenhagen Wolves möts klockan 17.00 och ROCCAT möter Gambit klockan 19 ikväll. Vilka tror ni vinner sina matcher och varför? In och betta!

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..