×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Veckans onsdagsfemma V.15

1
Nu är det onsdag igen och då är det självklart dags för veckans onsdagsfemma där vi listar dagens bästa troll, penta, fail, ÄGD! och bubblare.
Onsdagens Pentakill

Om det är något vi gillar är det snygga pentakills. Speciellt när det är en champion med lite health som gör dem. Här har vi en envis Katarina som inte tänker dö.





Onsdagens ÄGD!

Återigen har vi en Baronsteal på tapeten när det kommer till veckans ÄGD! Det röda laget verkar ha ett övertag och står just nu och slår på baron. Trots att motståndarna ger sig in i fighten för att desperat försöka få buffen istället, men dör, kommer varus helt ostressat upp och skjuter in en pil vilket resulterar i att han får onsdagens snyggaste steal.





Onsdagens Fail

Många av oss har antagligen råkat att flasha helt fel någon gång, vilket självklart händer här också. Dock är det en Caitlyn som onödigt nog råkar dra till med sitt nät, och ja, åker bakåt.





Onsdagens Troll

Att harassa och trolla är ett säkert kort att ta till - när det gäller motståndarna. Men när det kommer till sina egna medspelare skulle de flesta gått bananas över att hamna i denna Anivias lag.





Onsdagens bubblare:

Sedan U.R.F kom har man upptäckt att det finns en del champions som kan vara extra irriterande att möta. Maokai är ett sådant exempel. Med den korta cooldownen som U.R.F. ger kan han kasta ut hur många små växtgubbar som helst och redan i level ett få ner motståndaren. Här är veckans bubblare som är rätt rolig om vi får säga det själva.






Sitter ni och käkar eller liknande och inte orkar trycka på varje klipp, så har vi fixat ihop en playlist som ni hittar här nedan.







Vilket av klippen tyckte ni var bäst? Rösta nedan!
Har ni dessutom tips på videos med lite views som borde vara med kan ni skicka detta i ett meddelande till mig eller JoeAWESOME, skriv gärna vilken kategori ni tycker att de skulle passa in i.

Vilket klipp var bäst?

76 personer har röstat

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..