×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Veckans onsdagsfemma V.14

1
Att det är onsdag idag har nog ingen missat, så här kommer veckans onsdagsfemma där vi listar dagens bästa troll, penta, fail, ÄGD! och bubblare.
Onsdagens Pentakill

Med den nya LoL-succén Ultra Rapid Fire känns det kanske inte lika svårt att få en penta som i vanliga fall. Här har vi en Fizz som jagar ikapp hela teamet och fullkomligt köttar dem en efter en. Trots cooldownboosten är det snyggt gjort!




Onsdagens ÄGD!

Visst, det kanske inte är någon specifik person som blir ägd, men Lee Sins random Sonic Wave när motståndarna står och slår på Baron är rätt snygg måste vi säga. Baronsteal när den är som bäst.





Onsdagens Fail

Många av oss har antingen själva varit liiiite för greedy. Om inte så har vi i alla fall säkerligen haft med oss någon som varit det. Trots att Hecarim kan vara skräckinjagande ibland har han i detta fall fått alldeles för mycket hybris.





Onsdagens Troll

Vi på redaktionen kan inte säga något annat än att Blitzcrank kan vara en av de roligaste gubbarna att spela med. Speciellt när det kommer till steals och trollande. Här jävlas han med motståndarna och envisas flertalet gånger med att hooka Ancient Golem (blåbuffen). Lyckas han steala den?





Onsdagens bubblare:

Cloud 9 och TSM körde igår en uppvisningsmatch med det nya Ultra Rapid Fire-modet. Det spekulerades om detta bara var ett aprilskämt, men matchen spelades faktiskt och det var riktigt underhållande att se. Har ni inte redan sett den är det ett måste!




Vilket av klippen tyckte ni var bäst? Rösta nedan!
Har ni dessutom tips på videos med lite views som borde vara med kan ni skicka detta i ett meddelande till mig eller JoeAWESOME, skriv gärna vilken kategori ni tycker att de skulle passa in i.

Vilket klipp var bäst?

75 personer har röstat

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..