×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

LoL omsatte över 4 miljarder 2013

1
Under fjolåret omsatte MOBA-titeln 624 miljoner dollar — eller 4,04 miljarder kronor.
Att League of Legends är världens största esport-titel är vid det här laget välkänt runtom i hela världen. Nu har man även fått ta del av hur pass mycket pengar som rör sig i free-to-play-titelns plånbok — 624 miljoner dollar.



Marc Merrill (Grundare av Riot), Dustin Beck (Esport-
ansvarig på Riot) och Brandon Beck (Grundare och VD för Riot)


Pengarna, som avrundat nedåt motsvarar fyra miljarder kronor, räcker dock inte för att toppa listan över free-to-play-spel som omsätter mest pengar. Etta är nämligen den massiva, koreanska FPS-titeln CrossFire. Spelets utgivare, Tencent, äger även en majoritet i Riot Games och representerar därmed båda de största spelen.

Även värt att notera är att World of Tanks ligger fyra och Counter-Strike: Online precis nådde topp tio-listan. För att se hela topplistan över de PC-baserade gratisspelen som omsatte mest pengar under 2013 hänvisar vi till SuperDataResearch.com.

38 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 38 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..