×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Ocelote ryktas lämna SK — ny femma klar

2
SK-spelaren ryktas att få lämna laget då de tre soloQ-spelarna Saphe, Whiteknight och Incarnati0n enligt uppgifter ska fylla lagets tre tomma platser.
Just nu pågår en otroligt aktiv Silly season i League of Legends där en majoritet av de stora lagen gör spelarförändringar. Det senaste är laget SK där Mid-spelaren Carlos Rodríguez "Ocelote" Santiago ryktas lämna laget och ge plats för den tidigare permanent bannade spelaren Incarnati0n. Incarnati0n har enligt uppgifter gjort en deal med Riot vilket har gjort att han nu kan delta i turneringar och ligor.

Det som pekar på att Carlos inte kommer att få fortsatt förtroende i SK är främst Support-spelaren Patrick "Nyph" Funkes inlägg på Facebook där han skrev följande:
hey guys,
im finally back in cologne after 2 awesome weeks at home. It was good to see all the old faces again : )
But now its time to focus on the game and practise as hard as possible to get back in the lcs for season 4.
Also, we will announce our new roster soon. Cant say much more about it right now. Well all i can say is that i will keep playing with candy on the bottom lane.

At around 6pm i will stream on http://www.hitbox.tv/nyph
I meddelandet menar han att laget under helgen kommer att avslöja de stora förändringarna men att en sak är säker, att han och AD-spelaren Adrian "Candy Panda" Wübbelmann kommer att fortsätta tillsammans under SKs fana.

Nya SK Gaming
Nederländerna Saphe (Top)
Finland WhiteKnight (Jungle)
Danmark Incarnati0n (Mid)
Tyskland Candy Panda (AD)
Tyskland Nyph (Support)

37 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 37 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..