×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
2

Söker webbutvecklare med intresse för musik och gaming

Postat av StrumLive den 5 Oktober 2015, 15:34
2 kommentarer · 516 träffar
Vill du vara med och förändra musikbranschen?

Vi söker utvecklare som är intresserade av att delta i utvecklingen av en ny plattform för streamad livemusik med både ljud och bild. Är du intresserad av både musik och gaming är det en stor fördel.

Vi söker ambitiösa och drivna personer som vill få erfarenhet av utveckling och meriter från ett spännande projekt. Du behöver ha kunskap om objektorienterad PHP, AngularJS, HTML5, CSS3, JSON samt Bootstrap. Du behöver inte vara expert inom alla dessa områden men en god bild om vad de handlar om. Ditt engagemang och förmåga att lösa uppgiften väger tyngre.

Vi har kommit en bra bit på vår plattform och kommer att driva det fortsatta arbetet som ett virtuellt projekt. Du arbetar från din egen dator och väljer själv var du sitter. Vi skriver uppdragsavtal med klausuler om sekretess.

Vi som söker är en startup som vunnit entreprenörspriser. Vi är i färd med att färdigställa plattformen samt ta in extern finansiering. Uppdraget kan leda till fast anställning och optioner i företaget.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..