×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

sponsor för cs lan tävling.

Postat av pac'man den 27 Januari 2015, 15:57
9 kommentarer · 1 033 träffar
Hej! jag och ett par polare skapade en förening som gör att sverok lånar ut en lokal till oss där vi får lana, det är ett förbund till för att man spenderar tid till intressen istället för att gå och supa och så vidare. Iallafall to the point, vi har oftast 2 turneringar, en lol turnering, och där har vi riot som sponsor eftersom riot enkelt kan generera riot points och eftersom riot points inte kan bytas eller säljer och så vidare, problemet är csgo turneringen, eftersom skins kan säljas dyrt och så vidare så får vi inte skins av csgo/valve vad man nu vill äga, men nu har vi tänkt oss att vi istället ska ha ''gear'' till exempel ett headset eller en mus och så vidare att dela ut till vinnande csgo lag, änså länge har vi inte haft någon tur, så jag tänkte fråga har ni några tips ? och isåfall vilka företag har ni att tipsa som vi skulle söka om detta till ? tack för all hälp!


long story short

vi ahr en lan förening, vi kan fixa riot points men våran csgo rutneting ahr kassa priser eftersom valve inte vill bidra, vi tänker gå för att ha gear som pris, kanske kontakta företag, har ni tips ? tack för all hjälp!
Föregående tråd
Nästa tråd

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..