×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

steelseries 6g v2 tvätta?

Postat av juliano den 5 Juni 2015, 22:39
5 kommentarer · 544 träffar
Spillde COLA på mitt mekaniska tangentbord förra veckan. Steelseries 6GV2.. Man kan tydligen ta bort alla knappar och till o med lägga skiten i ett badkar. Men kan man skruva loss där bak och tvätta "under/bakom" tangentbordet? Det är liksom sjukt tröga kletiga switchar så det lär ju va där bak man måste tvätta? Går det? Eller ska man tvätta där bak OCH där fram, ska man ta bort alla knappar? Har testat sugrörtricket och fyllt switcharna med vatten, funkar verkligen inte bra så får antagligen tvätta med tvål och skit?

Någon som gjort detta och verkligen haft KLETIGA switchar så knappen stannar i en minut innan den går upp? (nä men typ), Space är ju helt död iallafall, trycker och man hör + känner hur kletigt det blivit.

Vet att man ska låta det stå i minst 2-3 dagar efter man tvättat men undrar om någon vet en speciell metod och om man kan öppna där bak? Ger det bättre resultat att skruva loss o tvätta där? Har alltså sjukt kletiga switchar verkar det som, kommer inte igenom där när jag tar loss tangenterna så antagligen är det bakre...

Uppskattar all hjälp :)

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..