Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kan ej starta WOW.

Skriven av pb-_- den 27 februari 2011, kl 00:28 · 121 träffar · 19 kommentarer
Tjo, kan inte starta spelet då jag får "Failed to download information about the next patch. Check your network connection."


Någon mer som har problemet just nu? Spelade för ett par timmar sedan och då fungerade det. Jag har provat det mesta för att lösa problemet ;(
ty bb
pb-_- Old School
Robin Thomsen, Karlstad
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..