×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
0

wod, värt att spela? / ny

Postat av plongenn den 27 November 2014, 15:56
9 kommentarer · 829 träffar
Hej, rakt på sak.. Tycker ni det är värt att börja spela wod för en som inte är erfaren av wow? har lirat litegrann privateserver och sådär har börjat när det varit gratis i typ cataclysm och lite i pandaria, kom dock aldrig upp i lvl så det hann inte bli riktigt roligt men kan grunderna.. Märkte oxå nyss att man kan köpa alla expansioner förutom sista för 50kr och då får man 30 dagar gratis sen om man köper sista får man en lvl 90

Tycker det verkar väldigt roligt när man kommit in i det och har kompisar som spelar men är lite osäker på ifall det kommer ta för lång tid att lära sig och bli hyffsad på det så man bara lessnar och pengarna är bortkastade... Grejen är att jag nästan aldrig läser om någon som nyss börjat med wow.. alla som spelar verkar ha gjort det sen typ vanilla, tbc... Vad tror ni mina vänner? :)
Föregående tråd
Nästa tråd

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..