×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
2

Anti-Dc macro!

Postat av Shiver yo mama den 15 November 2014, 18:43
11 kommentarer · 1 506 träffar
Blir du frustrerad och arg när du blir DC? Vill du slå sönder något när du blir smackad i facet med en 4 timmars que? Tappar du lusten att spela? Oroa dig inte! Jag har det perfekta macrot!

Guide:
Öppna wow
Logga in
Tryck på Enter så ditt chattwindow öppnas
Skriv /M
Skapa nytt macro
Skriv in "/run local f=CreateFrame("Frame")f:RegisterEvent("PLAYER_CAMPING")f:SetScript("OnEvent", function() local p=StaticPopup_Visible("CAMP")_G[p.."Button1"]:Click()end)" utan citattecken.

DONE!

Detta macro kommer inte göra någonting medan du bara sitter, utan när du är påväg att loggas ut kommer ett litet window som du säger att du kommer bli utloggad om 20 sekunder, och macrot trycker automatiskt på Cancel! Fungerar perfekt.

Ni kan tacka mig nu.
Uppdatering skriven 15 November 2014, 21:48
OBS: GLÖMDE NÄMNA ATT DU INTE FÅR STÅ VID ETT AUTO-LOGOUT STÄLLE FÖR DÅ KOMMER DU LOGGAS UT DIREKT! AUTO-LOGOUT = INKEEPER ETC...
Uppdatering skriven 15 November 2014, 21:51
OBS 2: HITTADE ETT ÄNNU ENKLARE SÄTT!

Starta wow
Gå in i Options
Ändra till Windowed mode
Logga ut till där du ser dina gubbbar
Tryck på enter world
Minimera wow snabbt

Detta kommer att göra så att du håller på laddar in fast medan du är minimerad kommer det inte laddas, så när du är redo att spela så är det bara att tabba upp wow igen så kommer det ladda och du är inne i spelet. 100% anti-dc.

Klart! Mycket simplare.
Föregående tråd

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..