Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

kan logga in på steam

Skriven av zikkAJAJ den 16 februari 2013, kl 20:39 · 156 träffar · 8 kommentarer
tjenare allihopa


försöker hjälpa en kompis men kan icket fixa't, han startar steam och skriver in lösenord osv, sen trycker han på logga in men ingenting händer.


han har startat om datorn, startat steam i administratör, han har till och med ställt tillbaka datorn till "en annan tid" till igår. men det vägrar funka.


snälla fragbite, hjääääääääääälp


tack på förhand PEACE


haha ska vara "kan inte logga in på steam"
zikkAJAJ Vanlig användare
Magnus Johansson
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..