×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

BESL - Hockey Sim League

Postat av mdlarn den 28 Juli 2014, 04:59
6 kommentarer · 465 träffar
Tänkte tipsa om ett "spel", eller en Hockeyliga, där man signar upp som spelare, väljer attributer, draftas till ett lag, för att sedan ingå i en fett skön community. Det finns rätt många inaktiva dock, så vi försöker få in nytt blod, det är ju trots allt 12 hela hockeylag+farmarlag som det finns plats för!

http://www.thebreakaway.net/forums/forumdisplay.php/211-BESL-Breakaway-Elite-Sim-League

På TBN(The Breakaway Network) finns det Sim leagues, både för de som gillar att vara GM och de som vill vara spelare. En rätt skön community som i övrigt har mycket andra underforum där man kan snacka hockey och allt möjligt. Finns folk från hela världen där också.

BESL(Breakaway Elite Sim League) är den största ligan de har, med 12 lag fulla med spelare skapade av användare, Dock är det väl kanske 1/3 som är aktiva. Bland dessa lagen finns bla det svenska laget Stockholm Aeros, Brisbane Clippers och Brooklyn Admirals, så spridningen på lag är rätt god.

Det hela är uppbyggt på att man som spelare får en rang beroende på hur aktiv man är, postar man mycket, bidrar till en god stämning, samt kanske skriver en artikel eller två per säsong så får man ett betyg från E till A. Postar man 1 gång per säsong så kan man dock aldrig komma under D.

Beroende på betyg så får du ett visst antal attributspoäng som du får sätta ut, och därmed forma din spelare på det sättet du vill! Utöver dessa får man även ett visst antal extrapoäng beroende på vilket kontrakt man har, så lyckas man förhandla till sig ett bra kontrakt med GMen för ditt lag så kanske inte ett lägre betyg betyder lika mycket.

En ungefärlig lista. Post Counten gäller "Vettiga" inlägg, spammar man bara för att få ett bra betyg så märks det rätt fort och man får avdrag.

A=Mycket aktivt postande, alternativt hjälper att simulera matcher eller skriver bra artiklar.
B= ~150 Posts, eller lite mindre och någon/några artiklar
C=50-149 Posts
D=1-49 Posts
E=0 Posts

Vi är 2/3 gågna av grundserien av säsong 2, vilket innebär att draften är kanske 1-1,5 månad bort, så därav börjar raggandet av nya spelare! Jag tror att det i skrivande stund finns sign-ups för en förstarunda, så ca 12 stycken... Jag är dock övertygad om att det finns fler som är intresserade av sådant här, blev själv förvånad när jag förra året började söka efter det förra året och hittade en såpass stor community, som också hållt på så länge. Vissa har varit med i diverse ligor i många år, så erfarenheten att styra ihop en organiserad liga är stor.

Känner du att detta är någonting för dig så kan du ju gå in och läsa runt lite på BESL forumet, Och tror du att det kan vara någonting för dig så är det ju bara att gå in i tråden BESL s3 Prospect Signup tråden, så får du instuktioner hur du registrerar dig! Det kan vara lite mycket i början, men folket är väldigt hjälpsamma mot nytt folk, då det i nuläget är en bristvara.

Matcher spelas med ungefär 24 timmars mellanrum, lite beroende på hur många lag det är som spelar just den matchdagen. Matcherna simuleras i Eastside Hockey Manager.

Signar du upp dig som prospect så är det bara att börja tjöta runt, checka läget i lagen och skaffa dig en uppfattning om folk. Prospectmatcher spelas lite då och då, men de är mindre viktiga då man bara har grundpoängen, så man kommer vara bättre när man kommer upp i "the big league" och får ett kontrakt. Det lättaste sättet att bli attraktiv är helt enkelt att posta, gör ett intryck!

Och skulle det vara någonting så är det bara att skriva, själv är jag Stockholm Aeros startande målvakt och coach, nickar Flodgrodan på forumet. Inte varit medlem så länge själv, signade upp som prospect inför säsong 1, men har snabbt kommit in i det och nu har det blivit lite av ett beroende.

http://www.thebreakaway.net/forums/showthread.php/80773-BESL-Season-3-Prospect-Signup-amp-Information-Thread!

Skulle vara kul om det kom in lite mer skönt folk, Att det är svenskar skulle ju bara göra det ännu roligare!

Hoppas ni kollar in det! Och som sagt, vid frågor så är det bara att PMa på TBN.

Kan detta vara någonting för dig?

8 personer har röstat
Föregående tråd
Nästa tråd

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..