Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

pvp.net har slutat fungera

Skriven av lillbjorla den 24 juni 2012, kl 22:30 · 1462 träffar · 3 kommentarer
Tja! Sitter på lan just nu och allt började bra, vi lirade lite lol osv osv, sen frös hela datorn. Jag var tvungen att starta om datorn på knappen. Sen efter det så var jag tvungen att återställa windows till en senare version eller något sådant. Och sen dess har jag inte kunnat starta LoL, det kommer bara upp ''pvp.net Patcher kernel har slutat fungera''


Någon som har en aning om hur jag gör?


Thx
lillbjorla Vanlig användare
Emil Björling
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..