×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Neo: En legend

Postat av paulvilanoma den 29 Mars 2019, 06:56
2 kommentarer · 576 träffar

WCG släppte nyligen lite bakom kulisserna bilder på deras Legends Barbershop-video och bilderna värmer verkligen ditt hjärta: http: //www.wcg.com/news/view/475. Se Counter-Strike legenden, 'Neo' Filip Kubski; den överlägsna CrossFire-spelaren "18" YueQiang Dai; och den legendariska "Moon" Jang Jae-ho av Warcraft 3, äldre och mogna, fyller dig med nostalgi och glädje. Vad det måste vara att cementeras inte bara som en mästare i ditt spel, utan en egen rättighet.


Du säger basket och du tänker på Michael Jordan. Du säger CS du tycker om Neo; Crossfire det är 18; och för Warcraft kommer du ihåg Moon. Detta är vad dessa spelare har tjänat. Det är typ av renown och klass WCG ger till esports. WCG kom ut när folk inte tog esports för allvarligt. Och efter det hade de ens vågat nog att ta spel som inte hade en konkurrensutsatt scen och föra det till sina händelser. Det är omöjligt att neka vad WCG har gjort för esports då och nu. de vände världens öga mot esports när ingen såg, och i år kommer de tillbaka för att göra det igen.


Det är underbart att se dessa spelare så glada och dapper, och påminna om de goda tiderna de hade vid WCG. En dag kommer det att finnas ännu fler legender i den frisörsalongen.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..