×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
-6

Spiidi fuskar, yes or no?

Postat av kyo100 den 31 Augusti 2016, 22:57
16 kommentarer · 1 712 träffar
Tjena, brukar aldrig titta så mycket på Dan M , men vissa videos är relativt bra med tanke på att han hjälper communityn på ett sätt att förstå hur fusk fungerar etc till folk som inte förstår. Jag vet själv sedan tidigare hur fusk fungerar , och dan m's senaste video är om spiidi från mouz (https://www.youtube.com/watch?v=jddhpZTrruk)
Han har också gjort en annan om spiidi (https://www.youtube.com/watch?v=XjyiDh0SdvA) denna är mindre obvious though.
Spiidi har även ko1n på sin friendlist , dvs en känd fuskprogrammerare. Förstår inte varför man skulle ha en fuskprogrammerare (även om han är tysk) ifall man är proffs och ska vara emot allt det här med fusk o.s.v.
Iallafall, jag tittade på streamen nu mellan g2 och mouz och märker detta https://www.twitch.tv/proleaguecsgo/v/86793228 (spola fram till 03:36:34)
Denna är jävligt skum och egentligen har jag ingen förklaring till varför han skulle följa snubben där, ifall han inte har fusk självklart. Däremot är jag rätt så tveksam om han verkligen fuskar , men vill se vad andra säger om detta!
Föregående tråd
Nästa tråd

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..