×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Mindre FPS på mitt andra CSGO konto!

Postat av Chewbalol den 19 April 2016, 16:03
4 kommentarer · 1 322 träffar
Hej Fragbite!

Sitter och spelar på två olika CSGO-konton frekvent, ligger på samma rank så det är inte på tal om ett smurf-konto. Sitter inne med exakt samma config och launch options på båda två, men ändå ser jag ett konstant FPS-drop på mellan 50 till 90 FPS.

Har bara lagt märke till det senaste månaden och har haft två konton i 6 månader så tror det är något som har kommit nyligen.

Här kommer två prints från båda kontona, står på exakt samma plats och har exakt samma video options och config igång på båda kontona.

Main; http://i.imgur.com/4br5XQz.jpg 292 och 295 FPS, brukar gå mellan 250 och 299 FPS på det här kontot.
Alt; http://i.imgur.com/TbiSJ5C.jpg 218 och 204 FPS, brukar gå mellan 140 och 200 FPS på det här kontot, ner mot 80 FPS om jag spelar CSDM.

Har sökt runder en del och har sett att ett par personer har exakt samma problem som jag har men har inte sett en lösning på deras problem så försöker ta saken i mina egna händer.

Någon som har någon aning om hur jag kan fixa det?

Mvh,

Chewbalol
Föregående tråd

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..