×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
5

de_scepter i beta - söker kritik

Postat av GRAPEN_ den 30 Augusti 2015, 11:26
16 kommentarer · 952 träffar
Hej Fragbite,

Mitt bidrag till Mapcore & Reddits maptävling har gått in i beta, så nu söker jag kritik från större delar av communityt.

Beta i det här fallet innebär att mapen är fullt spelbar, jag är däremot inte färdig med detaljarbetet och optimeringen. Jag skapar mina egna texturer och modeller så jag räknar med att det krävs åtminstone en månad eller två till innan jag kan börja känna mig klar. Gameplay är dock viktigast just nu och jag försöker få till en så bra balans som möjligt utan tillgång till storskaliga speltester. Den i stort sett enda kritik jag har fått gällande gameplay hittills rör den övre delen av B (för mycket skydd för CT) samt att balkongen på A från CT-sidan bör kräva en tvåmannaboost. Det är sannolikt att jag förändrar dessa två områden, men jag vill gärna ha fler åsikter om dessa samt balansen i helhet.

Imgur för mobilanvändare: http://imgur.com/a/aHQVO

Workshop: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=498176163

Tack för titten!

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..