×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
-6

Lag coach Sökes!

Postat av Dumjaevl den 5 Augusti 2015, 00:03
24 kommentarer · 888 träffar
Halloj! Vi är ett par grabbar som brinner för spelet och vill utvecklas enormt inom CS:GO och nå toppen. Något som skulle hjälpa oss på traven är då en coach!
Laget har tagit en lång tid att plocka ihop men nu är vi äntligen en fullt fungerande 5:a med bra kommunikation i spelet och utanför spelet, ingen utav oss kände varandra för 2 månader sedan och redan efter första veckan så kändes det som att vi hade känt varandra sedan vi var barn.

Vi har inte kört någon turnering eller börjat i någon liga ännu då vi har tränat så mycket som möjligt för att verkligen känna varandra, och vi vill veta vad som kan förbättras!

Vi har alla spelat i olika lag innan, alla är såklart bättre än den vanliga CS spelaren, men inte bäst.. Ännu.

—Detta är våran Lineup—

*Pontus "DUM" - Support/Rifler
*Marcus "Makie" - Support/Rifler
*Douglas "Majestyy" - Rifler
*Anton "A3jk" - AWP
*Simon "F0ggy" - Rifler
———————————————————————————-
Jag är den yngsta i laget (19 år) och är även Lagledare, även kontaktpersonen, så är DU intresserad eller har några frågor så är det bara att kontakta mig här på fragbite eller via Steam: http://steamcommunity.com/id/dumjaevl/


Mvh

24 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 24 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..