×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
-7

Trådar som "hitbox" fel osv

Postat av Låst Konto 13442 den 10 December 2014, 21:09
40 kommentarer · 2 843 träffar
Hej Fragbite-användare,

Ser allt mer dumheter och klagomål på hitbox i spelet. Låt mig bara få säga tre saker.

Här har ni dem tre största anledningarna till att ni inte träffar hs.

1. Ni har för hög FPS för eran monitor. Era skärmar uppdaterar inte 300 gånger i sekunden mot spelets värld, att ni har hög FPS är för att ni ska ha möjlighet att utöka grafiken, inte för att ha enligt er "hög fps".

2. Spelet's grundläggande funktioner som "lagcompensation" m.m. är inte optimerade, och har fortfarande animeringsbuggar, exempelvis när någon hoppar från stege etc.

3. Använd korrekt rates som krävs för 64 tick och 128 tick. Nej, man ska inte använda under 128000tick på 128 tick servrar. Sätt interp samt ratio till 0, spelet räknar ut vad som då blir lägsta möjliga interpoleringsvärde.

Och sist men inte minst:
För gudsskull, använd inte sikten som har buggad animering, och kom ihåg att första skottet oftast har en dålig spridning, använd sv_showimpacts "2" sv_cheats "1" på en lokal server när ni ska testa eran spridning.



Vill bara reda ut dessa dumheter för jag ser folk som sitter med fps_max 999, det ni fattar är att ni bara sabbar för er själva, ni ritar ut grafik som inte är synkat med spelet.

Och ja, om ni sätter eran fps för hög för tickraten = ni har för snabba uppdateringar utritade. Kom ihåg utritning != världsuppdateringar.



En kortare uppdatering:
Anledningen till att ni suger på 64-tick servrar är en given sak. Ni spelar med fps_max "300" på en 128-tick server. Det gör att spelet blir dubbelt så snabbt eftersom det är dubbelt så mycket information som skikas.

Ni lär väl fatta att 128 uppdateringar är en enorm skillnad gentemot 64 uppdateringar i sekunden.
Föregående tråd

40 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 40 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..