×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
-5

Reflektion Del 2

Postat av Låst Konto 13442 den 24 November 2014, 01:51
20 kommentarer · 1 541 träffar
Ok, som jag sade. Rizla / seizune är en patologisk lögnare, en sociopat som fick baked bread av mig efter att jag skickat det till ESEA etc.

Bildbevis att supex0 skrattar åt Rizla:
http://i.imgur.com/upr1XOv.png

Flusha från fnatic fuskar inte, och den här skandalen är nu avklarad med en ganska väntad final sägs det, många påstår att de har koll på vem eller vilka som blir bannade. Obekräftade källor har sagt att mousesports möjligen ersätter ett lag, vi vet ännu inte läget.

LillRobbaN har heller inte uteslutit flera avstängningar, men har påpekat att det inte finns några som helst belägg för uteslutningar just nu. Läget är skärpt inför DHW, vilket betyder att rutiner kommer implementeras.

Rizla/seizune har nu orsakat en gigantisk rift i scenen, med sina lögner och enbara spekulationer. Jag vill även underblåsa liv i att berätta hela sagan bakom KQLY / Sf skandalen.

Sf och KQLY har fuskat tillsammans sedan 2012, jag vill understryka att KQLY har haft med tyskar att göra sedan 2009, vilket utesluter hans "cleana" reputation som han påstår själv att han haft!

KQLY och Sf har medvetet gått ihop för att fuska tillsammans i flera eventuella cuper online. KQLY är den som introducerat supex0 till Sf under hans tid med tyskar. Så, vi kan säga såhär - KQLY's historia som fuskare har gått tillbaka sedan länge då vi ser honom i namn som onlin9r's osv.

Sf har fuskat sedan 2011/2012, då han köpte en "low digit STEAM_ID" utav en av supex0s kunder.

Länkar med bevis på att KQLY är en fuskare:

Ett lag där KQLY spelar med en ganska känd fuskare från Tyskland i CS:S
http://www.esl.eu/fr/team/log/7187625/ (Tidigare lag på ESL, därav kan ni se flera tyska namn)
http://www.esl.eu/fr/player/log/1872082/ (Spelat med tyskar i GAMED bl.a.)
http://www.esl.eu/fr/team/6730560/ (Laget med Sf och KQLY i 2on2 under 2012 CS:S)

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..