Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Hur mycket bandbredd?

Skriven av sickDAPiMPiSHh den 31 mars 2010, kl 17:14 · 366 träffar · 17 kommentarer
Hur mycket bandbredd använder Counter-strike?


Jag har för tillfället en 3G adapter och mitt internet är begränsat till 10gb/månaden. Så jag funderar på hur mycket bandbredd CS använder, på ett ungefär? Vi säger i timmen? Eller kanske per dygn?


Vet att pingen kommer vara åt helvete men jag frågar inte om det fungerar. Utan ganska enkelt: Hur mycket bandbredd använder CS?
sickDAPiMPiSHh Old School
You talk the talk! But do you walk the walk?, Sanatarium
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..