Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ont i näsan

Skriven av thetime den 14 mars 2011, kl 22:59 · 972 träffar · 13 kommentarer
Tja


Jag brukar ibland få riktigt jävla ont i näsan, ungefär nere vid vänstra näsborren på utsidan av "väggen" eller vad det kallas. Har fått det nu ikväll igen och jag undrar vad det kan vara egentligen. Kan låta rätt skumt och oseriöst men det är faktiskt riktigt drygt och det gör ont som satan när man kommer åt.

Det liksom ömmer på något sätt, svårt att förklara men det är en ganska kraftig värk som kommer emellanåt.


Nån som haft liknande och vet vad det beror på? Det kommer utan anledning och på samma ställe varje gång. Värken är ungefär som en finne kan kännas när det gör ont.


Tack på förhand
thetime Vanlig användare
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..