Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

GHOSTRIDER död ?

Skriven av Rallen95 den 13 mars 2011, kl 10:32 · 1035 träffar · 15 kommentarer
Hello fragbajtish!


En sjukt rolig film på han eller någon annan som försöker spela honom : http://www.youtube.com/watch?v =TRAiVKheDnY&feature=related


Är ghostrider död? har hört massa rykten att han dog på något motorcykel lopp som är världens tuffaste någon som har länk eller något sådant isåfall skulle uppskattas!


Bulle eller bullfika?

GHOSTRIDER

85 personer har röstat
Rallen95 Vanlig användare
Rallen Ericsson, eksjö
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..