×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Att Koppla ihop min Xbox360 med min bärb

Postat av Chopis den 12 November 2010, 19:29
0 kommentarer · 255 träffar
Hejsan!


Behöver verkligen hjälp!. Å finns det någon annan tråd som redan tar upp mitt problem får ni gärna vissa för jag har sökt överallt, visst finns det liknade. Men jag har inte hittat något som hjälper och som berör min router !!!


Ifall har är mitt prroblem.


Min Xbox 360 är kopplad via nätverkssladd till min router, och min bärbara använder jag trådlöst.
Min router är en belkin n150 enhanced wireless router // för bild ( http://www.avgs.gresouth.com/i mages/F6D4230ak4.jpg ) // Jag har vart inne på setupen, men känner mig inte säker på vad jag ska göra.
// Bild på hur Setup Menu ser ut ( http://www.wi-fiplanet.com/img /2006/belkinn1/04.jpg ) obs random bild från Google inte min egna bild om det nu spelar någon roll men men //


Jag har W7 på den bärbara och när jag är inne på WMC och ska söka efter min Xbox och ska skriva den där jävla koden så kommer det inte upp nåt.


Jag har inga problem med att spela på nätet på min X360 lr att surfa på min bärbara. Om jag inte är helt ute å Cyklar så är det router som sätter käppar i hjulet när jag ska koppla ihop dom både enheterna.. Men hur gör jag????




Tack på förhan // Chopan21
Föregående tråd

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..