Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Spotify är ute, iMesh är det som gäller!

Skriven av ryssen! den 10 mars 2009, kl 19:17 · 461 träffar · 70 kommentarer
Hejsan allihop! Tänkte bara tipsa er om ett SJUKT bra musikprogram som är dubbelt så bra som Spotify, i detta program så kan du lyssna på musiken du vill genom att bara klicka på låten och du kan även få ner låten på datorn _HELT_ lagligt.

Du kan såklart även göra en egen playlist precis som i Spotify, Du hittar FLER låtar än du gör i spotify och som sagt du kan få ner låten på datorn genom att bara högerklicka på den :)

Och ni behöver inte heller nån invite eller nått sånt HELT gratis att använda det programet.

Programet heter iMesh 8.1 och url finns här: http://www.softpedia.com/get/I nternet/File-Sharing/iMesh.sht ml

ALLA fb-poliser att använda detta program är HELT lagligt läs "description" på sidan ovan :)

Ha det så kul !=)
ryssen! Hall of Fame
Miller , Örebro
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..