Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tatuering?!

Skriven av Luc1fer den 21 december 2008, kl 14:26 · 116 träffar · 20 kommentarer
Greets!
Snart dags för en tatuering, har dock lite beslutsångest..

Vad ska man ha? Känns som något personligt ligger nära till hands, men jag vet inte; är lite inne på något i latinska tecken, något grymt citat eller någon känd skrift vore inte fel. Någon som har några tips på hur man ska tänka när man gör en tatuering, jag menar så man inte ångrar sig när man blir äldre. Bifogade bilder etc. uppskattas! Thanks in advance.
Signed, Lucifer
Luc1fer Vanlig användare
Lucifer , Stockholm - Nordens Vened
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..