Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Musik Bränningsprogram.

Skriven av krutgunnar den 17 april 2008, kl 22:51 · 106 träffar · 1 kommentarer
Letar efter ett program som är enkelt att bränna ner musik till en fest, har testat med Nero men det laggar bara ur hela tiden och blir (Svarar inte) . något annat som finns? LÄnka vart man kan hitta det också? Sökt på google men jagvet inte om det där är skit.
krutgunnar Old School
Joakim G, Stockholm
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..