Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ARGUMENTERA: Fildelning

Skriven av DymL den 17 maj 2006, kl 20:34 · 95 träffar · 54 kommentarer
Hejsan allihopa.


Vi har fått som uppgift i skolan att argumentera om ett ämne, antingen emot eller för.


Jag valde ämnet Fildelning.


Eftersom att jag själv laddar hem en hel del så tänkte jag argumentera emot fildelning, bara för att försöka se på saker från olika vinklar.


Så, antar att många andra också tankar, därför, försök att argumentera MOT fildelning.


Detta är ingen debbat med både för och mot argument, utan mot argument, ( kan ju säga redan nu att flera sätter APB stämpel på mig, men jag har fyllt 400g x3 med Warez....) aja, GL! =D[ Till FB polisen, denna tråd vill inte leda folk till att bryta mot sveriges lag, §4 ]
DymL Old School
Bengan Bengtsson
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..