×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
26

Jag har gjort en TV-tablå för e-sport

Postat av Nien den 9 Februari 2017, 20:27
29 kommentarer · 1 518 träffar
http://ggnow.tv Hallå,

Jag har gjort en TV/stream-tablå för e-sport.

Egentligen började jag tänka på det här för över ett år sedan men har nyligen tagit tag i saken och börjat arbeta på det här. Det är mitt första riktiga hemsideprojekt på säkert åtta år men jag tror att den kan fylla ett tomrum. Tanken är att samla så många spel som möjligt under en site för att göra det enkelt för en casual-följare av e-sport att veta vad som händer. Jag ville dessutom ha en enkel och clean design som gör det lätt att hitta vad man letar efter. Jag har dessutom alltid velat bidra med någonting till e-sportscenen som jag har följt sedan 1.5/SC:BW-dagarna.

Jag vet att det finns alternativ men jag är ute efter att fylla ett tomrum för casualtittaren som jag inte tycker att dessa fyller.

Angående antalet spel, just nu lägger jag in LoL, CSGO och Dota2. Fler spel kommer. Overwatch, SSMB Melee, Hearthstone och SC2 finns på listan men eftersom jag arbetar ensam med det här just nu vill jag se hur mycket tid det tar i anspråk att underhålla de spelen först.

Kan också säga att jag inte planerar att ha någon reklam och framförallt inget bettingrelaterat på sidan. Om inte kostnaderna eskalerar något rejält betalar jag gärna serverkostnaderna själv.

Hemsidan finns på http://ggnow.tv

Hoppas ni tycker om den och kom gärna med feedback.

29 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 29 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..