×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
5

Mona Sahlin debatterar hedersvåld med muslim

Postat av Holy Roman Emperor den 25 Augusti 2015, 20:14
5 kommentarer · 723 träffar
http://www.svtplay.se/klipp/3247174/svek-mot-kvinnor-att-inte-sta-emot-fanatismen

En jävla skendebatt.

Varför en bjuda in Sahlin när det ska debatteras hedersvåld och Islam? Alla som vet något om Sahlin är att hon ALDRIG, upprepar, ALDRIG kritiserar ett skit som har med Islam att göra. Snubben från Islamiska Förbundet ler sönder för han vet att både programledaren och Sahlin håller honom om ryggen. Vad han än säger, så kommer dom inte bita tillbaks.


Sahlin beklagar sig över att "konservativa krafter växt" och att folk blir radikaliserade i förorten oftare nuförtiden. Ett problem i hennes ögon. Okej, vänta, blev inte denna kärring utsedd till "samordnare mot extremism"? Vad har du egentligen gjort under, snart ett år, på denna position? Jaha, infört en telefonlinje oroliga föräldrar kan ringa om man misstänker ens barn har IS-sympatier? Men vänta igen, är det ens klart? Nej? Okej!

Mona Sahlin är ett jävla skämt och sänke för Socialdemokraterna. Tycker fan synd om Göran Persson som var tvungen att dras med henne när han var partiledare.

Diskutera vad ni tyckte om debatten och reportaget.
Reportaget: http://www.svtplay.se/klipp/3245206/radikalisering-i-fororter-drabbar-kvinnor-hart
Föregående tråd
Nästa tråd

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..