×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Någon juridikexpert som kan denna?

Postat av lolspelarn den 16 September 2014, 22:28
6 kommentarer · 832 träffar
Bolaget Alfa har under en tid förhandlat med bolaget Beta om att Alfa ska köpa upp Beta. Under förhandlingarna har bolagen lämnat olika avtalsförslag och kommit överens om vissa delvillkor.

Vilket eller vilka av följande påståenden är korrekta?

a) När avtal förhandlas fram successivt är huvudregeln att parterna blir bundna först när de i slutfasen får tillfälle att bedöma avtalet i dess helhet då samtliga villkor som förhandlats fram kan värderas.

b) Båda parter är fria att lämna förhandlingarna innan förhandlingarna är avslutade utan att bli bundna av något avtal, oavsett om det beror på att man inte kan komma överens om ett avgörande villkor eller att ett avtal inte längre är önskvärt.

c) Avtal sluts i och med att parterna kommer överens om att börja förhandla. Det som sker under förhandlingarna är bara ett klargörande av vad avtalet i detalj ska innehålla.

d) Inget av ovanstående påståenden är korrekt.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..