×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Chrome ask.fm

Postat av sbsbsbsbsbsb den 25 Juli 2014, 21:11
15 kommentarer · 821 träffar
Hejsan.

Jag har nu stött på ett problem med google chrome. När jag öppnar sidan "ny flik" så har det vanligtvis varit en google sökruta, samt mina "favorithemsidor". Nu däremot, så kommer jag till ask.fms sketna sökruta och det stör mig som in åt helvete. I inställningar så har jag google som sökmotor, har tagit bort ask.fm där ifrån helt och hållet och vid start så har jag sidan "öppna sidan ny flik"

Ask.fm toolbaren har jag tagit bort men nu hittar jag inte längre någonting relaterat till ask att avinstallera längre, men det ligger kvar ändå. Hur fan får jag bort skiten? Har testat installera om chrome, bytt googlekonton men det har ej fungerat.

Tack på förhand för svar, hoppas någon vet hur man ska bära sig åt.

Edit: Som jag vill ha det: https://storage.googleapis.com/support-kms-prod/SNP_2786659_en_v1
Som det är nu: http://www.trovigo.com/?q=&ctid=CT3310431&gd=&SearchSource=69&SearchType=SearchWeb&UP=SPB86C1211-9CA0-4F87-A32D-19298EBD28BE&UM=2
Föregående tråd
Nästa tråd

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..