Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rasism.

Skriven av FREDDE_. den 12 april 2012, kl 23:12 · 102 träffar · 40 kommentarer
Tjena!


Fick precis ta del av denna video som las ut för dryga året sen på youtube.


http://www.youtube.com/watch?v =kB53X6yaVg0&feature=g-vrec&co ntext=G22e758eRVAAAAAAAAAw


Hur fan kan vårt samhälle se ut såhär? Hur fan kan politikerna bete sig såhär för att det är en vit?


[Det enda jag vill förmedla är videon och föra en diskussion hur politikerna kan svara på det vis de gör, är ej rasist och står inte för att någon ras är bättre än den andre.]


EDIT; Ser att tråden spårat ut och hat mot muslimer samt mörkhyade kommit upp. Inget jag vill ta del av eller hade i åtanke när jag skapade tråden. Ville enbart dela med mig videon och höra era åsikter kring den.
FREDDE_. Vanlig användare
Fredde M, Stockholm
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..