Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige behöver din hjälp. E-sim.

Skriven av Kalle12012 den 4 december 2011, kl 01:28 · 281 träffar · 448 kommentarer
Det är så att det har startats ett nytt spel som liknar det populära spelet eRepublik.

För de som inte vet vad det är så är det ett webbaserat klickspel där du gör allt ifrån att starta företag, kriga till att bli president över ett land.


Just nu ligger Sverige i knipa, Litauen har valt att invadera oss och håller för tillfället 3 regioner av oss, Götaland, Svealand och Småland. En stor anledning till varför de lyckades var för att de har ganska så många fler invånare än vad Sverige har. Därför behöver vi er hjälp.

Varför detta spel är bättre än eRepublik är för att man INTE kan köpa guld för riktig valuta, vilket gör att alla har lika stor chans att bli bra.


Så skulle be er alla som gillar denna typ av spel att registrera sig och hjälpa Sverige ta tillbaka våra regioner.

http://e-sim.org

Behöver ni hjälp så ta kontakt med mig ingame.
Nick: Attax

KARTA på hur Sverige såg ut för ett par veckor sedan: http://yeyfiles.net/tron/wp9Hz m.jpg

Edit: Idag har vi tagit tillbaka ALLA våra regioner och har precis attackerat Litauen!
Kalle12012 Vanlig användare
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..