Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

plastskydd till mobilen

Skriven av Heatt den 3 oktober 2011, kl 16:32 · 54 träffar · 3 kommentarer
Jo jag har placerat mitt plastskydd på min mobil nu och jag är inte alls nöjd över resutatlet det är massa bubblor på skärmen. ja undrar hur man ska verkligen placera denna plastbit på skärmen så det ser snyggt ut. Har sökt på google fick bara massa saker om att hitta rätt skydd till sin mobil och det var helt fel!!
Heatt Old School
Kasta en sten , Stockholm
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..