×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
-16

Guide till hur du fingrar en tjej

Postat av ÄLSKAR_FRAGBITE den 28 Mars 2015, 18:04
42 kommentarer · 14 294 träffar
Tja tänkte lära er boys hur ni fingrar en tjej.

Steg 1: Oftast börjar det med att man börjar kyssas och smeka varandra, när man senare känner att det är dags så börjar du med att ta ner handen i tjejens trosor och masserar hennes blygdläppar med dina fingrar.

Steg 2: När du börjar känna att hon börjar bli våt kan du försiktigt börja att penetrera henne lugnt och försiktigt, eller stimulera hennes klitoris. Klitorisen sitter ovanför/på toppen utav vaginan och täcks utav en kappa, när hon är upphetsad så dras kappan upp och klitorisen visas.

Steg 3: Du kan fortsätta att massera klitorisen om du vill, men många tjejer gillar att man tar in en eller två fingrar, och gör en "kom hit" rörelse med fingrarna, så att du masserar den övre slidväggen, detta gillar nästan ALLA tjejer och detta är ofta tricket för att få dem att komma. Där du masserar finns det som en sorts blåsa, och när du masserar den bildas det en vätska där, det är alltså såhär tjejer gör när dem "squirtar" men för att squirta behöver tjejen lära sig det, det är inte speciellt svårt men det kräver övning.

Hoppas denna tråd kom till en viss hjälp kära fragbitare, gjorde denna tråd för att hjälpa en del utav er att lyckas med era framtida flickvänner! Ha en bra helg! Mvh ÄLSKAR_FRAGBITE.

42 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 42 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..